Koledar


Po
To
Sr
Če
Pe
So
Ne

Častna košarkarska

Novice
Mednarodni košarkarski kamp Brezec Sagadin - Tolmin 2017
image001.jpg

Spoštovani, Košarkarski klub Tolmin bo letos že šestič organiziral košarkarski kamp. V prvih letih smo kamp organizirali v sodelovanju s trenerji International Sports Federation s sedežem v Atlanti, zadnja leta pa smo k sodelovanju povabili Primoža Brezca, ki ima za seboj 8 sezon igranja v ligi NBA in najtrofejnejšega trenerja v zgodovini slovenske košarke Zmaga Sagadina, ki je razvil 11 NBA igralcev, kar je največ med evropskimi trenerji. Po njima kamp tudi nosi ime.
Na kampu bo sodelovalo več kot sto mladih košarkarjev ter skoraj 20 trenerjev, skupaj bo torej na kampu približno 150 udeležencev. Mladi košarkarji, potencialni bodoči igralci NBA prihajajo iz vseh delov Slovenije, iz Italije, Češke in Ukrajine. Trenerji prihajajo iz ZDA, Hrvaške, Češke, največ pa seveda iz Slovenije. Vodja trenerjev je gospod Zmago Sagadin. Kamp bo organiziran v Tolminu od 25. 6.-1. 7.2017.

Prosim, da potrdite svojo udeležbo na mail: boris.velikonja1@siol.net , do četrtka, 4. maja, do 14.ure.

S to potrditvijo boste uvrščeni na seznam, ki vam bo od 9.30 omogočal brezplačni prevoz na Kanin z gondolo.

Prepričani smo, da lahko s takimi kampi pripomoremu k vrnitvi slovenske košarke na nivo, ki ga je imela pred 20. leti, ko je Smelt Olimpija pod taktirko Zmaga Sagadina dosegla največji uspeh - v Rimu na zaključnem turnirju evrolige.