Koledar


Po
To
Sr
Če
Pe
So
Ne

Častna košarkarska

Novice
Začetek tekmovanj

Za nami je prvi tekmovalni konec tedna.

Kadeti, U19: KŠD KRAS - NOVA GORICA MLADI 36:98

Prvo uradno tekmo sezone so naši kadeti opravili z odliko, proti novincu v ligi, ŠKD Kras. Po dobrem začetku domačinov, ki so do 14. minute vodili, so se Goričani le zbrali, predvsem v obrambi in razlika je iz minute v minuto naraščala.

ČLANI: NOVA GORICA MLADI - PIVKA PERUTNINARSTVO 61:73

Članska ekipa je bila pred prvo tekmo sezone nekoliko v oslabljeni postavi. V prvem polčasu je igra lepo tekla, obramba je bila čvrsta... V nadaljevanju pa so gosti z agresivnejšo obrambo dosegali lahke koše, naši pa v napadu nikakor niso zadevali.

STAREJŠI PIONIRJI MODRI, U15: AJDOVŠČINA B - NOVA GORICA MLADI 40:65

Naša B pionirska ekipa nabira izkušnje v ligi s fanti, ki so leto, ali celo dve starejši. Na uvodni tekmi so pokazali pravi pristop, požrtvovalno igro in lepe poteze. Na koncu pa zasluženo zmagali.

STAREJŠI PIONIRJI BELI, U15: NOVA GORICA MLADI - KOŠ PRIMORSKA 91:53

Starejši pionirji so sezono otvorili v domači dvorani. V zelo lepi tekmi so prikazali premoč nad vrstniki iz obale. Z lepimi potezami so iz četrtine v četrtino višali prednost in na koncu zasluženo zmagali.

MLADINCI, U19: NOVA GORICA MLADI - HOPSI POLZELA 67:98

Mladinci so na prvi tekmi kvalifikacij odigrali proti zelo kvalitetni ekipi Hopsov. Naši so se borili in odigrali dobro tekmo, vendar so gostje v minutah slabosti naših, to kaznovali. Na koncu je zasluženo zmagala gostujoča ekipa.

  • Člani
  • Starejši pionirji beli
  • Starejši pionirji modri
  • Kadeti A
  • Mladinci